Review: Ringdroid

Dat geldt voor allerlei zoekopdrachten. Films met Carice van Houten? Je bent dan interessant voor bioscopen. Google zorgt er tegelijkertijd voor dat zoeken met de zoekmachine bevredigend is, want dus verdient het bedrijf cash aan jou. Daarom bewerken diensten als Gmail, Google Maps en Google Foto’s zo goed: ze verzamelen informatie over jou, dat bijdraagt aan de Knowledge Graph en tegelijkertijd geld oplevert. Hoe meer jouw het gebruik, hoe langduriger geld het Google oplevert.

De app-player zou de BlackBerry PlayBook nog enigzins interessant kunnen maken. Uit de laatste tabletcijfers blijkt dat de PlayBook gratis bepaald goed verkoopt. RIM zou zelfs plannen hebben om te stoppen aan de productie van de tablet, hoewel de fabrikant dit zelf ontkent. Extra vervelend is datgene de klantenservice van Samsung in de VS niets lijkt te willen, ofwel kunnen, doen aan de ellende aangezien het een toestel betreft dat volgens hun niet gemaakt is voor de Amerikaanse markt!

Het voorkomen van de GooApple ben één-op-één gelijk met het origineel van Apple. »¿46 yr old ICT Methods Test Engineer Jesus from Vanier, loves to spend time robotics, boom beach nieuws and tombstone rubbing. During the recent few months has traveled to spots including Medina of Tunis.Zelfs de maatvoering klopt juist, zodat verschillende accessoires aan de iPhone 4 eenvoudig met de GooApple te gebruiken zijn. Hoewel de behuizing exact gelijk ben aan die van de Apple iPhone 4 staat op de achterkant niet de beroemde appel maar zie je Andy met een appeltje op zijn buik.

De nieuwe features worden later dit levensjaar uitgerold, al is de Chromecast-ondersteuning al vanaf onderstaande week beschikbaar. Hiermee werd het voor gebruikers denkbaar om met de Google Foto’s-app foto’s te streamen naar een televisie. Deze is een handige functie wanneer je kiekjes aan grote groepen mensen wilt delen, bijvoorbeeld op verjaardagen van familie of vrienden.

Als ik een geaardheid iNap-functionaliteit zou inbouwen, willen ik kunnen garanderen datgene het goed werkt. Android kan de locatie van de telefoon opvragen, echter het kan voorkomen dat hij tijdelijk je locatie niet kan updaten. Als je telefoon in slaapmodus zit in je binnenzak, kan het dus buitenkant dat je twee kilometer te laat wakker wordt. Ik wil dit categorie dingen wel doen plus heb de technologie al klaar, maar alleen wanneer het goed werkt.

Meer dan de teaser is echter nog niets bekend, maar het ronde circkeltje kan duiden bij de aankondiging van de Galaxy S4 Zoom. Dat is een variant bij Samsungs huidige topmodel aan een extra goede een geavanceerde camera van maar liefst 16 megapixels, wel met een iets kleiner scherm met 4, 3 inch. Daar gratis Boom Beach diamanten gaan eveneens meerdere geruchten rond over een Galaxy S4 Active, die water- en stofdicht zou is. Maandag stond ook al kortstondig een afbeelding van een Galaxy S4 Mini op Samsungs eigen site. Dit toestel zou vervolgens ook officieel onthuld beheersen worden.